Tygmasker

Viktigt meddelande från vår grossist : Vi  följer råd från EU:s regering. Vi har skapat olika  tygmasker med  dubbla skikt utformade för att ge dig en tryggare känsla  när du vistas  utomhus i dessa svåra tider. Detta är inte en medicinsk  mask, men  rekommendationer har visat att halsdukar och tygmasker som  täcker  delar av ansiktet kommer sannolikt att vara till nytta, och vårat   sortiment inkluderar masker med roliga tryck får både vuxna och barn.

De är inte utformade för att ersätta regeringens riktlinjer för social  distansering utan är en kompletterande skyddsåtgärd mot de nuvarande reglerna som fortfarande måste följas. 

Dessa  är inte medicinska  masker och är inte avsedda för sjukvårdspersonal  som är i kontakt med  patienter eller för de medicinska bestämmelserna:  EU / 2017/745 eller  PPE-utrustningsbestämmelser EU / 2016/425.

Masken är inte certifierad skyddsutrustning och bör därför inte ses som ett säkert skydd mot mikrober (inklusive virus). Masken är inte ett substitut för andra försiktighetsåtgärder , t.ex. social distansering eller att tvätta händerna ofta.